Протест срещу водената от президента Румен Радев политика организират граждани във Facebook. Митингът

...
Протест срещу водената от президента Румен Радев политика организират граждани във Facebook. Митингът
Коментари Харесай

Граждани скочиха срещу президента, организират протест утре

Протест против водената от президента Румен Радев политика провеждат жители във Фейсбук. Митингът е плануван за на следващия ден, 30 май, от 18.30 часа пред постройката на президентството.

" На 30.05 от 18:30 се събираме пред Президентството! България е парламентарна република, пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО и би трябвало ясно да го заявим на всички! Президентът от дълго време е посочил, че не работи в интерес на българското общество и за българските ползи, а за съветските такива. Неговите служебни държавни управления са най-продължителните в българската история след 90-та година, като в същото време прокарва съветско въздействие в страната и ни отделя от европейската общественост ", декларират уредниците.

" Няма да позволим да се превърнем в Беларус! Президентът би трябвало да е президент на всички българи и да се преценява с решенията на Народното събрание! "  Българи, дано да покажем, че ние сме повече и сме болшинство. Аз не желая комунизъм, затворена страна и тирания ", пишат уредниците на митинга.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР